M. Deweer & Zn BVBA
vakwerk
realisaties
contact

ERKENNINGEN
D16
(sanitaire installaties en gasverwarmingsinstallaties met individuele toestellen): klasse 5
D17 (centrale verwarming, thermische installaties): klasse 1
D22 (metalen dakbedekkingen en zinkwerk): klasse 1
P1 (elektrische installaties in gebouwen, inbegrepen het installeren van stroomaggregaten, alarmtoestellen tegen brand- en diefstal, telecommunicatie in en om gebouwen en voorzieningen voor gemengde telefonie): klasse 1

VEILIGHEID
certified safety system VCA

Professionele sanitaire installaties.

In 1942 begon Maurice Deweer in den Belgiek — een wijk in Deerlijk — met sanitaire installaties. Inmiddels zitten we aan de derde generatie van het familiebedrijf en groeit het bedrijf nog steeds.

luchtfoto M. Deweer & Zn - Deerlijk

Nog steeds houdt M. Deweer & Zn het vakwerk hoog in het vaandel. En dat kan enkel als je kan vertrouwen op kwaliteitsvolle materialen. Vaak zijn dit niet de goedkoopste materialen, maar wel steeds de beste koop op lange termijn.

Daarnaast hangt de duurzaamheid van een sanitaire inrichting af van wie het heeft uitgewerkt en geïnstalleerd. M. Deweer & Zn kan vertrouwen op heel wat bekwame medewerkers, maar is steeds op zoek naar bijkomende gemotiveerde installateurs, met of zonder ervaring. Bovendien zoeken we een werfleider met ervaring, voor een driekoppig team.

M. Deweer & Zn heeft naast installaties in privéwoningen de nodige expertise opgedaan om grote installaties in verzorgingsinstellingen (ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, rusthuizen,...) en bedrijven uit te voeren. Heel vaak wordt in opdracht van een studiebureau en aan de hand van een lastenboek een project uitgewerkt.

website ontworpen door LetterHoofd