top of page

M. DEWEER & ZN: PROFESSIONEEL ADVIES EN VAKKUNDIGE PLAATSING VAN UW CENTRALE VERWARMING

SANITAIRE INSTALLATIES - PARTICULIEREN

Deskundig advies en een installatie op maat

Een goed werkende verwarming levert een aanzienlijke bijdrage tot uw woon- en werkcomfort. De keuze van een adequaat systeem vergt dan ook heel wat denkwerk. Met zijn eigen studiedienst begeleidt M. Deweer & Zn in Deerlijk u in dat beslissingsproces.

Op basis van enkele parameters krijgt u een degelijk onderbouwd voorstel voor dat type van verwarming dat best bij uw noden aansluit. Hierbij wordt rekening gehouden met de aard van het gebouw (privéwoning, kantoor of winkel), de mate waarin het gebouw geïsoleerd is, de behoeften van de bewoners of werknemers …

De ervaren technici en monteurs van M. Deweer & Zn zorgen voor de professionele uitvoering van het ontwerpplan. En daar komt soms ook echt specialistenwerk aan te pas, zoals laswerken en piping. Een eenvoudige job of een technisch complexer werk, de erkende aannemers van M. Deweer & Zn brengen uw project tot een goed einde.

Milieuvriendelijke verwarmingssystemen

U kunt bij M. Deweer & Zn uiteraard terecht voor de klassieke verwarmingssystemen met radiatoren en de gekende hoogrendements- en condensatieketels op mazout en gas.

Maar het bedrijf hecht veel belang aan energiezuinig en milieubewust verwarmen op basis van alternatieve energie. Het volgt de evolutie in de sector dus zeker op de voet. Bij de keuze van uw verwarmingssysteem staat het behalen van een gunstige EPB-score voor uw woning of gebouw voorop. De medewerkers overlopen met u dan ook graag de verschillende systemen.

Zo kunnen zij u uitgebreid informeren over vloerverwarming. Als bijverwarming, bijvoorbeeld voor uw badkamer, of als hoofdverwarming voor het volledige gebouw. U krijgt uitleg over elektrische vloerverwarming op gas of op stookolie, of nog in combinatie met een warmtepomp.

Een goede isolatie van uw woning is wel de voorwaarde voor het optimale rendement van een warmtepomp. Warmtepompen kunnen ook gebruikt worden voor de verwarming van sanitair water. Anderzijds is een warmtepomp wanneer de leidingen gevuld worden met koud water, ook aangewezen voor de koeling van een gebouw.

Naast vloerverwarming en vloerkoeling is M. Deweer & Zn ook uw specialist voor zonnepanelen die bij een juiste oriëntatie een hoog rendement geven, en voor zonneboilers die uiterst geschikt zijn voor de sanitaire warmwaterproductie.

Totaalservice van a tot z

Aannemersbedrijf DM. Deweer & Zn is uw vakman voor elke opdracht inzake centrale verwarming, sanitair en ventilatie in West-Vlaanderen, maar ook in Oost-Vlaanderen. Het bedrijf werkt met topmerken als Viessman, Junker, Vaillant, Bulex, Remeha … en biedt een alomvattende service, met inbegrip van:

plaatsing van nieuwe installaties

uitbreiding en renovatie van uw uitrusting

periodiek onderhoud van uw ketels en installatie

keuringsklaar maken van uw verwarmingsinstallatie

herstelling en depannage

onderhoud en installatie van sanitaire toestellen

M. DEWEER & ZN IS UW PARTNER VOOR EFFICIËNT EN ENERGIEZUINIG VERWARMEN. NEEM CONTACT OP OM UW PLANNEN IN DETAIL TE BESPREKEN.

bottom of page