top of page

UW BADKAMER GEPLAATST OF GERENOVEERD DOOR M. DEWEER & ZN UIT DEERLIJK… DAT IS PUUR VAKMANSCHAP

SANITAIRE INSTALLATIES - PARTICULIEREN

Badkamerinrichting én -renovatie

Staat u voor de keuze van een badkamer in uw nieuwbouwproject? Of is uw huidige badkamer aan een grondige renovatie toe? Dan bent u bij M. Deweer & Zn in Deerlijk aan het goede adres. Dit ervaren aannemersbedrijf is een ware expert op het vlak van plaatsing van sanitaire installaties en centrale verwarming, maar ook van warmtepompen en waterbehandeling.

Elk project begint bij grondig overleg. De medewerkers van het bedrijf vernemen graag wat uw specifieke wensen en voorkeuren zijn. Verkiest u een inloopdouche boven een ligbad? Gaat u voor een strakke, moderne stijl of houdt u het bij een klassieke badkamer? Aan de hand van mooie documentatie en waardevolle referenties kunt u voldoende inspiratie opdoen om uw plannen concreet vorm te geven. Op basis van uw input krijgt u een ontwerp van uw badkamer en een vrijblijvende offerte. Zo neemt u een weloverwogen beslissing.

Doorgedreven knowhow en materialen van superieure kwaliteit

Welke keuze u ook maakt, bij M. Deweer & Zn bent u zeker van een comfortabele badkamer, vakkundig geïnstalleerd en tot in de puntjes afgewerkt. De competente medewerkers van het bedrijf gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen en gaan voor niets minder dan voor een piekfijn eindresultaat dat optimaal aan uw wensen beantwoordt.

U kunt bij M. Deweer & Zn terecht voor een zeer breed pallet van werkzaamheden, namelijk:

de vervanging van alle sanitaire leidingen en kranen

de installatie van baden, douches, lavabo’s, toiletten

de plaatsing van badkamermeubilair

het aanbrengen van nieuwe badkamertegels

het onderhoud van uw sanitair

de herstelling van elk defect

Financiële premies en tegemoetkomingen

Een nieuwe badkamer of de volledige verbouwing van uw badkamer en sanitair heeft uiteraard een prijskaartje. U heeft er dus baat bij om stil te staan bij de financiële implicaties. Gaat het over de renovatie van een oudere woning, dan komen alle werken uitgevoerd door de erkende aannemers M. Deweer & Zn in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6%.

Daarnaast adviseert het bedrijf u over energiezuinige oplossingen voor sanitaire warmwaterproductie, waterbesparende systemen, waterrecuperatie enz. Denk aan toepassingen als warmtepompen of zonneboilers. Uw adviseur van M. Deweer & Zn maakt u wegwijs in het aanbod van premies en subsidies waarop u als particulier recht heeft.

volledig nieuwe badkamer

Actief in een uitgestrekte regio

Kortom, in M. Deweer & Zn vindt u een zeer professionele en betrouwbare partij voor de complete inrichting of verbouwing van uw badkamer. Het bedrijf is voornamelijk tot uw dienst in de eigen provincie West-Vlaanderen, maar verplaatst zich ook in de rest van België!

PLANNEN VOOR HET RENOVEREN VAN UW BADKAMER OF VOOR EEN VOLLEDIG NIEUWE BADKAMER? VRAAG DAN EEN AFSPRAAK EN EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE!

bottom of page